Hosman

Voorletters: 
C.J.M.
Achternaam: 
Hosman
Straat: 
Energieweg
Plaats: 
Leerdam
Telefoonnummer: 
0345545700
Website: 
www.israelsvankessel.nl

NMI Gecertificeerd Mediator, rechtbankmediator en gecertificeerd online bemiddelaar (RvR)

voorkeursgebieden: echtscheidingen, verbreking andere niet-huwelijkse samenlevingsvormen, omgangsregelingen minderjarige kinderen.

Studeerde Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Utrecht. Na haar studie was zij in verschillende functies werkzaam bij diverse culturele instellingen en schreef uiteenlopende publicaties. Vanaf begin 2000 verlegde zij haar werkgebied naar de commerciƫle sector waar zij zich bezighield met communicatie en organisatie. Vanaf 2005 volgde zij de opleiding tot mediator bij het Centrum voor Conflicthantering in Haarlem en begon haar eigen mediationpraktijk als geregistreerd lid van het Nederlands Mediation Instituut (www.nmi-mediation.nl). Vanaf 2009 is zij, na het behalen van de vaardighedentoets, NMI Gecertificeerd Mediator en Rechtbankmediator. Hosman is sinds 2010 Kies-begeleider in het omgangsrecht (www.kiesinfo.com) en is sinds 2011 gecertificeerd online bemiddelaar (www.rvr.org).

Christina Hosman maakt deel uit van een groep echtscheidingsbemiddelaars (advocaten en mediators) uit de Betuwe, Mediators in Rivierengebied (MIR). Samen met drs. M.I Schilperoort beheert zij een aparte website ten behoeve van echtscheidingen met minderjarige kinderen (www.scheidingmetkinderen.nl).