mr. A.M. Cappendijk

Voorletters: 
A.M.
Achternaam: 
Cappendijk
Straat: 
Weegschaalstraat
Plaats: 
Eindhoven
Telefoonnummer: 
040 - 2911498
Website: 
www.cappendijkmediationadvocatuur.nl

Cappendijk Mediation & Advocatuur is een kantoor met jarenlange ervaring in mediation en advocatuur. Het kantoor is gespecialiseerd in familierecht, en samenwerkingsconflicten in bedrijfsleven, gezondheidszorg en onderwijs.

Als NMI-MfN geregistreerd en gecertificeerd mediator geeft mr. Angelique Cappendijk menselijke, deskundige en professionele begeleiding aan uw mediationproces.

De ervaring van Angelique Cappendijk in de advocatuur is van grote meerwaarde in haar mediationpraktijk. Hierdoor weet zij als geen ander dat juridische procedures tijdrovend en kostbaar zijn en vaak geen oplossing bieden. Dat komt omdat zaken meestal niet zwart-wit zijn en emoties hoog kunnen oplopen. Het voordeel van haar gespecialiseerde juridische kennis betekent bovendien voor u dat ook de juridische context begrepen wordt.

CM&A werkt samen met gekwalificeerde MfN gecertificeerde mediators en advocaten uit haar netwerk in geval van multipartijen-mediations en vanuit het oogpunt van continuïteit en kwaliteit.

www.cappendijkmediationadvocatuur.nl
Of bel: 040 291498