Aileen Croll

Croll & Partners Coaching & Mediation
Voorletters: 
A.K.
Achternaam: 
Croll
Straat: 
Jacobus Verhoeflaan
Plaats: 
Naarden
Telefoonnummer: 
0622678374
Mobiel nummer: 
0622678374
Website: 
www.cpcm.nl

”Tijdens mijn gevarieerde loopbaan heb ik veel van de wereld gezien en daarbij veel mensenkennis opgedaan en geleerd van verschillende culturen. Na een studie Rechten aan de Universiteit van Leiden ben ik werkzaam geweest bij de rechterlijke macht. Daar maakte ik mee dat menig gerechtelijke procedure eindigde in een win-verlies situatie. Bij mediation is het doel juist tot een win-win resultaat te komen. Hierdoor enthousiast geworden volgde ik de opleiding tot mediator bij het Centrum voor Conflicthantering in Haarlem. Sinds januari 2006 sta ik geregistreerd als NMI-mediator. Omdat ook coaching mij enorm aansprak heb ik de coaching leergangen bij de Coaching Academy International in Naarden gevolgd.

Mijn karakter kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit. Ik sta met beide benen op de grond en wil vanuit dat perspectief ook mensen bijstaan in hun ontwikkeling en innerlijke groei. Kernwo

orden voor mijn persoonlijkheid zijn: charismatisch, integer, bekwaam, empathisch, helder en to the point, daadkrachtig, efficiënt, pragmatisch en gedreven.

In mijn loopbaan heb ik een ruime expertise opgebouwd op het gebied van communicatie, coaching en mediation. Sinds enkele jaren ben ik tevens werkzaam als coördinator Buurtbemiddeling in Almere en werk ook als freelance trainings-acteur. ”

--------------------------------------------------------------------------------