Annelien van Amelsfoort-Sessink

Annelien van Amelsfoort-Sessink, NMI mediator, arts, MBA,
Voorletters: 
J.E.L.M.
Tussenvoegsels: 
van
Achternaam: 
Amelsfoort-Sessink
Plaats: 
Dinxperlo
Telefoonnummer: 
0657591712
Website: 
www.vanamelsfoort.eu

Ik heb geneeskunde gestudeerd, daarna ben ik een aantal jaren huisarts geweest. Verder heb ik ervaring met arbo-geneeskunde en verzekeringsgeneeskunde, en ben ik jaren als medisch adviseur werkzaam geweest voor verzekeraars (arbeidsongeschiktheid, zorg)en sinds enkele jaren ook voor letselschade-advocaten.

Intussen heb ik in 2000 nog een MBA (master of business administration, vergelijkbaar met bedrijfskunde) behaald en volgde ik in 2009 een mediationopleiding bij het Mediation Trainings Instituut in Amersfoort.

Sinds 2010 ben ik geregistreerd NMI mediator, vooral gericht op bedrijven tot ongeveer 500 medewerkers.
Ik ben inzetbaar op allerlei problemen die zich in deze bedrijven voordoen, zoals problematisch ziekteverzuim, onenigheid tussen medewerkers onderling en tussen leidinggevenden en medewerkers. Ook bij problemen tussen managers of directieleden en voor problemen in maatschappen kunt u bij mij terecht.

Omdat mediation niet heel specifiek gericht is op bepaalde problemen, werk ik ook met plezier voor particulieren, zowel in familiekwesties als bijvoorbeeld bij geschillen tussen buren.