Anniek Drenth

Anniek Drenth
Voorletters: 
A.M.C.
Achternaam: 
Drenth
Straat: 
Albert Plesmanring
Plaats: 
Huis ter Heide
Telefoonnummer: 
0651013534
Mobiel nummer: 
0651013534
Website: 
resolve.nu/onze-mediators/

Trouwen doe je samen, waarom dan niet samen scheiden? De beslissing om de relatie te beëindigen brengt vaak onzekerheid, boosheid en vooral veel verdriet met zich mee. Het is moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Ik help jullie om overzicht te krijgen en begeleid jullie stap voor stap door het hele proces heen.

Ook voor jullie kinderen verandert er veel na de scheiding. Omdat ieder kind recht heeft op een veilige haven na de scheiding zal ik hier samen met jullie veel aandacht aan besteden.
Jullie nemen met de scheiding afscheid van elkaar als partner maar jullie blijven samen verantwoordelijk voor de kinderen.Jullie kunnen rekenen op een neutrale en onpartijdige begeleiding tijdens het proces.

Mijn werkwijze is gestructureerd, zorgvuldig, professioneel en concreet. Er is voldoende aandacht en ruimte voor emoties en jullie bepalen zelf het tempo. Van mijn cliënten krijg ik onder andere terug dat ik goed in staat ben hun vragen duidelijk te beantwoorden en dat ik helderheid kan verschaffen over het hele proces van echtscheiding maar ook inhoudelijk goede toelichting kan geven.
Mijn missie is jullie zo te begeleiden dat jullie straks beiden klaar zijn om een nieuwe start te maken.