Arie Haasnoot

Specialist in conflictbemiddeling
Voorletters: 
A.
Achternaam: 
Haasnoot
Straat: 
Biezendreef
Plaats: 
Putte
Telefoonnummer: 
01654604750
Mobiel nummer: 
0624693847
Website: 
www.haasnootmediation.nl

Ik heb de studie Rechten-Bestuurswetenschappen voltooid aan de Universiteit Utrecht, en heb daarna diverse managementopleidingen gedaan. Ik ben een groot deel van mijn loopbaan werkzaam geweest bij de gemeentelijke overheid. Eerst als beleidsambtenaar en manager op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, en later als gemeentesecretaris van de gemeenten Oud en Nieuw Gastel (nu gemeente Halderberge), Oosterhout en Bergen op Zoom.

In 2009 heb ik de onderneming Cairn Consulting gestart, actief op het gebied van ambassadeurschap gemeenten, interim-advies en coaching. Zie voor meer informatie over Cairn Consulting: www.cairnconsulting.nl.

Ervaringen in mijn loopbaan, mijn persoonlijke leven en mijn werk als vrijwilliger hebben mij gebracht tot de keuze voor het vak van mediator. In 2014 ben ik gestart als MfN-geregistreerd mediator (na de basisopleiding, inclusief coaching, ook de specialisatieopleidingen overheidsmediation, en arbeidsmediation, inclusief exit-mediation, en familiemediation).

Woonachtig in Putte (N-B), heb ik initiatief genomen tot oprichting van het Mediationhuis Brabantse Wal (omgeving Bergen op Zoom). Als mediator ben ik actief op de gebieden arbeid, overheid, familie en samenwerking in vrijwilligersorganisaties. Voor meer informatie over het Mediationhuis, zie www.mediationhuis.nl . Door de brede deskundigheid van collega’s binnen het Mediationhuis kan op elk gebied aanvullende deskundige ondersteuning worden aangeboden.