Arlette Booms

Booms Bemiddeling is de mediationpraktijk van Arlette Booms.
Voorletters: 
A
Achternaam: 
Booms
Straat: 
Doorntjes
Plaats: 
Bergen
Mobiel nummer: 
06 – 510 97 068
Website: 
www.boomsbemiddeling.nl/

Ervaren mediator
Booms Bemiddeling is de mediationpraktijk van Arlette Booms. Als ervaren mediator heeft ze al vele conflicten helpen oplossen.

Arlette is afgestudeerd als socioloog aan de UvA met veel werkervaring in het (universitair) onderwijs (Onderwijskunde en Pedagogiek) en bij de overheid (jeugd, onderwijs, cultuur en welzijn). Sinds 2011 is Arlette fulltime werkzaam als mediator in haar eigen mediationpraktijk.

Actuele kennis
Arlette Booms is geregistreerd NMI mediator en heeft op het terrein van mediation onder meer opleidingen gedaan voor echtscheidings- en arbeidsmediation. Trainingen en intervisie met vakgenoten houden kennis en vaardigheden actueel. Zo is Booms Bemiddeling onlangs gecertificeerd als Juripax Online Mediator. Arlette Booms is lid van de Nederlandse Vereniging voor Mediators en staat ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Goede afspraken
Een belangrijke kracht van Booms Bemiddeling schuilt in de taakopvattig. Geen oplossingen verzinnen, maar helpen zoeken. Niet sturen op een uitkomst, maar partijen motiveren om hun boosheid of verdriet te verlaten en verantwoordelijkheid te nemen. Zodat goede afspraken te maken zijn, zonder ‘hard feelings’.

Vertrouwelijk
Uiteraard hecht Booms Bemiddeling veel waarde aan de vertrouwelijkheid van mediation. Een NMI mediator heeft geheimhoudingsplicht en is gebonden aan regels, zodat optimale kwaliteit gewaarborgd is. Wilt u meer weten over Booms Bemiddeling? Neem dan contact op