Barbara van Dortmond

Barbara van Dortmond, mediator werk- en arbeidsrelaties, Winston & Partners
Voorletters: 
B.
Tussenvoegsels: 
van
Achternaam: 
Dortmond
Straat: 
Pompoenweg
Plaats: 
Leiden
Telefoonnummer: 
0715132493
Mobiel nummer: 
0652658927
Website: 
www.winstonpartners.nl

Als onafhankelijke en onpartijdige mediator (NMI-geregisteerd) van Winston & Partners begeleid ik u en de persoon met wie u een conflict heeft gedurende 1 of meerdere bijeenkomsten. Het doel is dat u weer met elkaar in gesprek raakt en gezamenlijk een voor u beiden aanvaardbare oplossing vindt voor het geschil. Vertrouwelijkheid, veiligheid en vrijwilligheid zijn in deze gesprekken essentieel om tot een goed resultaat te komen.
Conflicten kunnen bijvoorbeeld bestaan tussen collega's, medewerkers en leidinggevenden, directie en OR, binnen maatschappen of tussen organisaties.
Ook als zou blijken dat meningsverschillen niet meer overbrugbaar zijn, bijvoorbeeld doordat het vertrouwen volledig en onherstelbaar is beschadigd, kan mediation u verder helpen. Het is in dat geval namelijk goed mogelijk dat u en de andere betrokken partij toch effectief de onderlinge zakelijke kwesties kunnen bespreken en afhandelen. Op die wijze kunt u de onderlinge (samenwerkings)relatie op een positieve wijze beƫindigen.
Specialisatie: mediation bij werk-arbeidsrelaties, zowel voor bedrijfsleven als gezondheidszorg en overheid.