Bertie de Beuze

Voorletters: 
B.M.
Tussenvoegsels: 
de
Achternaam: 
Beuze
Straat: 
Baangracht
Plaats: 
Alkmaar
Telefoonnummer: 
0725121832
Mobiel nummer: 
0620960985
Website: 
www.mediationhuis.nl

In het Mediationhuis hebben vele mediators hun krachten gebundeld. Elk met hun eigen expertise. Hierdoor kunt u er van verzekerd zijn de juiste mediator(s) te vinden, passend bij uw specifieke vraag.
Bertie de Beuze is één van hen.

Na een actieve loopbaan in het onderwijs heeft zij zich ontwikkeld tot onderwijsadviseur, trainer en coach. Aanvankelijk was zij verbonden aan een instituut voor onderwijsbegeleiding, maar sedert 2003 heeft zij een eigen onderwijsadviesbureau.

Zij geeft les op verschillende hogescholen over management en leiderschap. Bertie is een generalist, die het prettig vindt om vele verschillende werksoorten uit te voeren in wisselende omgevingen. Op zoek naar verbreding van het werkveld heeft zij haar diensten uitgebreid tot sectoren buiten het onderwijs. Daarnaast heeft zij ervoor gekozen om ook mediation tot haar expertise te maken.

Inmiddels heeft zij bemiddeld in vele conflicten en partijen begeleid tot een bevredigende oplossing. Conflicten waar de onderlinge communicatie en/of samenwerking een rol spelen, zijn haar specialisme. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om conflicten in families, tussen collega's of tussen medewerker en leidinggevende of tussen buren.