Bosveld scheidingsbemiddeling

bosveld scheidingsbemiddeling  / scheiden doe je samen.
Voorletters: 
I.J.
Achternaam: 
Bosveld
Straat: 
Meander
Plaats: 
Arnhem
Telefoonnummer: 
026-3763414
Website: 
www.scheidendoejesamen.nl

Scheiden doe je samen is een “alles onder 1 dak" formule, waarbij alle expertise die nodig is om uw (echt)scheiding juridisch, financieel en fiscaal goed af te wikkelen letterlijk onder 1 dak zit. Dit betekent dat u zeer snel weer financiële zekerheid krijgt en ook snel weer toekomstgericht bezig kan zijn.

Ons belangrijkste uitgangspunt, mede vanuit het gegeven dat wij beiden ervaringsdeskundigen zijn op dit gebied, is dat u bij ons weg gaat met het gevoel dat alles eerlijk, gelijkwaardig en rechtvaardig geregeld en verdeeld is. Dit kan namelijk het grote verschil maken tussen het, al dan niet op een goede manier naar de toekomst toe, met elkaar kunnen blijven communiceren!

De werkwijze van Scheiden doe je samen zal er echter nimmer toe te leiden dat u er financieel minder goed uit hoeft te komen dan wanneer u de echtscheidingsprocedure bij een advocaat had doorlopen.

Uiteraard zijn wij heel blij en trots om te horen dat wij bij veel doorverwijzers als een gerenommeerd scheidingsbemiddelingskantoor “te boek staan” en meer dan de helft van onze nieuwe cliënten voorvloeien vanuit cliënten die in het verleden hun scheiding via Scheiden doe je samen hebben geregeld. Hiervoor onze hartelijke dank!

Met vriendelijke groet,
Inge en Johan Bosveld
Oprichters van Scheiden doe je samen