Bronkhorst Coaching en Mediation

Bronkhorst Coaching en Mediation
Voorletters: 
V.B.M
Achternaam: 
Bronkhorst
Straat: 
Beneden Oostzeedijk
Plaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06-19236133
Mobiel nummer: 
06-19236133
Website: 
www.bronkhorst-mediation.nl

Leuk dat u bij mijn profiel terecht bent gekomen. Vanaf 2005 ben ik na een eerdere loopbaan in het bedrijfsleven geswitcht naar de wereld van mediation, coaching en trainingen. Werk dat ik inmiddels alweer een tijdje met veel plezier doe.

Werken aan verandering is iets wat ik op elk deelgebied van mijn werk tegenkom. In mediations begeleid ik de partijen in conflict met elkaar naar een nieuwe situatie die voor beiden beter werkt. We kijken naar het verleden, wat is er gebeurd, wat kon er anders? Waar zit mogelijk onbegrip en miscommunicatie? En we kijken uiteindelijk met elkaar naar mogelijkheden voor een meer wenselijke toekomst. Wat zou een oplossing kunnen zijn die voor beide partijen werkt en hoe kan dat worden vormgegeven?

Dat ik ook ervaring heb als trainer met creatieve denk processen begeleiden komt hierbij goed van pas. Soms brengt out of the box denken mogelijkheden waar partijen eerst nooit aan gedacht zouden hebben.

Een andere keer kom ik vroeger in het proces in beeld, niet als mediator maar als coach. Dan loopt het al niet meer helemaal lekker in de organisatie maar is een informeler bemiddelingsgesprek vaak al voldoende. Of zijn een paar individuele coaching gesprekken al voldoende om te de-escaleren en hoeft het nooit tot een mediation procedure te komen.

Mocht u nog vragen hebben, belt u gerust voor vrijblijvende informatie.

vriendelijke groet,

mevr. mr V.B.M. (Vanessa) Bronkhorst

www.bronkhorst-mediation.nl