CORDAAD coaching en mediation

mediator nlp-coach
Voorletters: 
CH
Achternaam: 
Hazekamp
Plaats: 
Zwolle
Telefoonnummer: 
06-46633510
Website: 
www.coachenmediation.nl

Tevredenheid is een woord dat ruimte, rust en zelfvertrouwen oproept. Vanuit deze gemoedstoestand kunnen wij bewuste keuzes maken, onze emoties reguleren en onze doelen stellen. Deze tevredenheid wordt gestuurd door onze “onderstroom”.
Cordaad maakt zowel bij coaching als bij mediation de onderstroom zichtbaar op zoek naar tevredenheid. Omdat Cordaad er in gelooft dat dit langdurige veranderingen en duurzame oplossingen brengt.
Dit proces wordt vanuit Cordaad vorm gegeven vanuit hartelijke betrokkenheid!

Cor heeft jarenlang ervaring in veel verschillende functies binnen de welzijn. Zijn werkstijl kenmerkt zich vooral door zijn hartelijkheid en doelgerichtheid. Daarbij luistert hij sterk naar zijn eigen onderstroom.
Cor heeft het verlangen dat zoveel mogelijk mensen zich van binnenuit echt tevreden kunnen voelen. Waarbij de waarden van waaruit wij handelen, belangrijker zijn dan de emoties waaruit wij geneigd zijn te reageren.
Door zijn manier van werken zorgt hij ervoor dat de eigen kracht van de ander aangesproken wordt zodat de ander zelf tot oplossingen komt. In het proces maakt hij de ander bewust van de al aanwezige mogelijkheden en talenten. Naast veranderingen op gedrag en overtuigingen, richt Cor zich op veranderingen van identiteit en missie.

De werkelijke naam voor het geluk is: tevredenheid.
Henri-Frédéric Amiel (1821-1881)