D.R. (Rob) Zinnemers

Voorletters: 
D.R.
Achternaam: 
Zinnemers
Straat: 
Benedendorpsweg
Plaats: 
Oosterbeek
Mobiel nummer: 
0645450561
Website: 
www.pezzettino.nl

Rob Zinnemers (1953)

Afgestudeerd aan de HTS Weg- en Waterbouw te Arnhem (1976). Na diverse beroepsgerichte opleidingen doorliep hij in 1997 de management-opleiding aan de Fontys-scholen en in 2002 bij het instituut The Lime Tree de opleiding tot allround-mediator. Hij volgde vervolgens een opleiding tot trainer bij 't Atelier en een opleiding tot coach bij de Coachboulevard. Bezoekt jaarlijks diverse werkcongressen, studiedagen en workshops o.a. 'Communiceren en Sociale gedragsstijlen' bij Amethist en 'NLP en conflicthantering' bij het Mediatorscollectief.

Heeft ervaring opgedaan in het bedrijfsleven m.n. in de aannemerswereld in binnen-en buitenland (1978-1993) en bij de gemeentelijke overheid als hoofd van Openbare Werken (1993-2002). Spreekt vloeiend Duits en Deens.
Is deskundig op het gebied van communicatie vraagstukken, stijlen van leiding geven, samenwerkingsproblemen, managementvaardigheden o.a. functionerings- en beoordelingsgesprekken en in het bijzonder mediation. Zijn specialisaties hierin zijn arbeidsconflicten en conflicten tussen personen in de breedste zin van het woord.
Heeft een jarenlange ervaring op het gebied van peer-mediation binnen het onderwijs (VO en ROC's).

Is lid van de NMv (Nederlandse Mediatorsvereniging) en ingeschreven en geregistreerd bij het NMI (Nederlands Mediation Instituut) onder registratienummer M 4662.
Maakt deel uit van een collegiaal netwerk en een intervisiegroep.
Is buurtbemiddelaar in de gemeente Renkum.