Gert-Jan den Besten

Gert-Jan den Besten mediator
Voorletters: 
G.J.
Tussenvoegsels: 
den
Achternaam: 
Besten
Straat: 
Cleijne Raboesdreef
Plaats: 
Blaricum
Telefoonnummer: 
+31623382097
Mobiel nummer: 
06-23382097
Website: 
www.denbestenmediation.nl; www.hinzhi.nl

Over Gert-Jan den Besten

In mijn werkzame leven, bij de politie en de vakbeweging, heb ik veel met conflicten van doen gehad. Door echt geïnteresseerd te zijn weet ik snel gevoelsmatig contact te maken en een sfeer van vertrouwen, veiligheid en respect te creëren. Levenservaring, gevoel voor humor met een onuitputtelijke energie en creativiteit stimuleren partijen snel passende oplossingen te bedenken waarbij hun belangen het beste tot hun recht komen. In werk en privé heb ik de kracht van mediation zelf mogen ervaren.

Het geeft mij veel voldoening als ik partijen weer met elkaar in contact kan brengen. Door de context boven water te halen wordt de ander niet meer gezien als fout of slecht, maar weer als mens, familie, partner of vriend. Dan ontstaat er opluchting en ruimte. Ruimte en begrip voor de ander, omdat die ander ook weer begrip heeft voor jou. En dat is wat anders dan het met elkaar eens zijn. Als dat proces op gang is gekomen, kunnen jullie samen zoeken naar oplossingen, die passen bij jullie toekomstige relatie. Of op een respectvolle manier een punt achter jullie relatie zetten.

Ik ben gespecialiseerd mediator voor conflicten bij:

arbeidsrelaties, medezeggenschap of cao (functioneren, ziekte, vertrouwen, reorganisaties en change management)
samenwerkings-, team- en burenrelaties
overige zakelijke geschillen tussen partners of tussen consumenten en
(overheids-)instellingen
echtscheiding, omgangsregelingen of overige familieperikelen
Ik ben 54 jaar, gescheiden en opnieuw getrouwd. Ik heb een zoon uit Colombia geadopteerd. Nu ben ik vader van een zoon en dochter. Mijn hobby's zijn fotografie en koken. Het gaat mij daarbij ook om het creatief samenstellen van structuren, kleur, gevoel en beleving en dat te brengen tot harmonie.

Quote cliënten: "Door je sterke regie en warme omarming bracht je ons snel tot een voor ons passende oplossing".