Hans Kramer

Voorletters: 
J.L.M.
Achternaam: 
Kramer
Straat: 
Boswinde
Plaats: 
Heiloo
Telefoonnummer: 
072 5272711
Mobiel nummer: 
06 15202015
Website: 
www.mediation-nh.nl

Algemene informatie over Hans Kramer:

Hans Kramer is (ISO) NMI gecertificeerd Mediator.
Daarnaast is Hans gecertificeerd Master en trainer in het Neuro Linguistisch Programmeren. (NLP)
Na zijn studie Economie en Marketing is Hans werkzaam geweest binnen het Leasebedrijf van de ABN AMRO bank in diverse commerciƫle en leidinggevende functies, waarbij hij als bankier in aanraking is geweest met vele dagelijkse ondernemersproblemen. Daarna heeft hij als directeur leiding gegeven aan diverse bedrijven, waaronder een leasemaatschappij.

Competenties van Hans Kramer:

Thans is Hans werkzaam als NMI Gecertificeerd Mediator (gecertificeerd volgens schema ISO 17024) en docent/trainer bij het Mediation College en Mediation Educatie Centrum. Hans heeft zeer veel ervaring opgedaan met het succesvol begeleiden van partijen naar oplossingen in moeilijke situaties. Door zijn studie in Neuro Linguistisch Programmeren (Hans is tevens NLP master en trainer) worden deze technieken ook tijdens mediations toegepast.
Mediation is voor Hans bij alle menselijke conflicten een uitstekende manier om duurzame oplossingen te bereiken. Als Mediator zorg je voor een professionele begeleiding zodat er ruimte ontstaat opdat partijen er samen uit kunnen komen. Meestal lukt dat! Bovendien worden zeer hoge kosten van een gerechtelijke procedure voorkomen en leidt de kortere tijd die met Mediation is gemoeid vaak tot zeer hoge kostenbesparingen.

Hans zet zich graag in om een snelle oplossing van het conflict te bewerkstelligen.

Ervaringsgebieden:

Hans is allround mediator en voelt zich competent voor alle mediations, zowel echtscheidingen, familiekwesties etc., maar ook alle zakelijke kwesties waarvoor een degelijke oplossing nodig is.