H.K.Fibbe

Mediator, ervaren, de klant centraal, familiemediator, zorgconflicten
Voorletters: 
HK
Achternaam: 
Fibbe
Straat: 
Dortmundstraat
Plaats: 
Deventer
Telefoonnummer: 
0570633166
Mobiel nummer: 
0623633481
Website: 
www.fibbeconflictbemiddeling.nl en www.fibbebegeleiding.nl

Een conflict roept vervelende gevoelens op en vergt negatieve energie. Vaak worden conflicten zo lang mogelijk genegeerd, ontkend of weggepraat.

Wij helpen u en eventueel uw team, familie of organisatie om uw geschil of conflict bespreekbaar te maken. Liefst voordat het tot een uitbarsting of probleem is geworden, maar het kan ook prima daarna. Gaat u in ieder geval zo snel mogelijk met elkaar in gesprek, bij voorkeur onder begeleiding van een neutrale en professionele begeleider.

Ik kan u veel ervaring bieden in het begeleiden van allerlei conflicten en problemen tussen mensen, organisaties en teams. Ik ben gespecialiseerd in arbeidsconflicten, relatieconflicten, scheiding, omgang en alimentatie, daderstraf-bemiddeling en zakelijke conflicten. Ik ben erkend mediator met diverse specialisaties en aangesloten bij diverse vakorganisaties.

Op mijn websites kunt u zich een eerste indruk van mij en mijn dienstverlening vormen. Ik sta u graag te woord om met u (vrijblijvend) te overleggen of uw geschil zich leent voor (mijn) begeleiding.