Jay Th. Zijp-Koolmees

Voorletters: 
J. Th.
Achternaam: 
Zijp-Koolmees
Straat: 
Tisselrietweg
Plaats: 
Neerpelt
Telefoonnummer: 
+32 11 912 996
Mobiel nummer: 
+31 6 284 286 99
Website: 
lifeconsultant.nl

Jay heeft zo’n 25 jaar ervaring als consultant en coach binnen het internationale bedrijfsleven. Hij is vaak op locatie als corporate (groeps-) mediator in publieke en private sector. Ook is hij werkzaam als familie-/ en omgevingsmediator. Hij is formeel MfN (Mediation Federatie Nederland) gecertificeerd alsmede internationaal ADR en ICR geregistreerd en afgestudeerd familie mediation expert.

Jay geniet in zijn vrije tijd van auto’s, whisky proeverijen en gaming en is een echte Bourgondische levensgenieter. Hij gelooft sterk in aandacht voor het individu, gelijkwaardigheid en erkenning van verschillende opvattingen. Je hoeft niet dezelfde mening te hebben om elkaars mening te erkennen en te respecteren.

Missie en Visie LC Lifeconsultant

Samen met Maya Koolmees heb ik LC LifeConsultant opgericht, omdat wij geloven in een verbetering van je levenskwaliteit op integere wijze.

Het leven is te kort voor conflicten, wij helpen je weer op weg naar een positief en mindfull leven. Voel je je meer op je gemak met een vrouwelijke of een mannelijke therapeut of mediator? Het is altijd mogelijk om tijdens je relatie counseling of mediation te switchen. Je kunt ook kiezen voor een dubbel consult waarbij wij gezamenlijk aanwezig zijn. Bij LC LifeConsultant wordt je niet zacht aan de hand meegenomen. LC LifeConsultant gelooft niet in zachte heelmeesters maar wel in wake up calls. Wij geven je de spreekwoordelijke schop onder je achterste om vooruit te komen in je leven en niet langer geremd te worden door je verleden.

LC LifeConsultant biedt:

  • Mediation
  • Coaching
  • Relatie Counseling

Daarnaast bieden wij een uniek product: de Relatie Beslissingsscan (RBs): aan de hand van een uitgebreide vragenlijst wordt uw relatie geanalyseerde en maken wij inzichtelijk hoe uw relatie ervoor staat. Aan de hand van de uitslag kunt u een weloverwogen beslissing nemen over uw relatie.

Ook voor België kunt u terecht bij LC LifeConsultant. Check onze Belgische site: lifeconsultant.be