John Kostermans

Voorletters: 
J.R.H.
Achternaam: 
Kostermans
Straat: 
Entrepotdok
Plaats: 
Amsterdam
Telefoonnummer: 
0612965578
Mobiel nummer: 
0612965587
Website: 
www.kostermansmediation.nl

Als HR Business Partner/jurist heb ik jarenlange ervaring met arbeidskwesties en met het arbeidsrecht. Als bedrijfsjurist ben ik actief geweest op het gebied van het ondernemingsrecht en contractenrecht. Als mediator geeft mij dat een extra kwaliteit in de ondersteuning van partijen op de weg naar hun oplossing.

k ben een open, luistervaardig, toegankelijk en empatisch persoon. Daarnaast heb ik een pragmatische en resultaatgerichte instelling waarmee ik in staat ben mijn klanten in mediation op een efficiƫnte en prettige manier zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Daarmee help ik partijen te komen tot waar het werkelijk om gaat en naar een situatie waarbij zij in plaats van tegen elkaar gaan naar samen tot een oplossing.

Mijn drive is de kick die ik krijg van een resultaat waar mijn klanten maximaal aan hebben bijgedragen en tevreden mee zijn, zowel over de inhoud, het tijdsverloop als over de kosten.

Ik ben MfN geregistreerd mediator.

Naast mijn werkzaamheden als mediator zet ik mij regelmatig in als vrijwilliger-buurtbemiddelaar via de stichting BeterBuren ter beslechting van burengeschillen in Amsterdam Oost. Te zien hoe ruziƫnde buren weer komen tot een leefbare situatie met elkaar geeft steeds weer een fantastisch gevoel.

tel: 0612965587 mail:kmmediation@icloud.com