Laury de Vries

Voorletters: 
L.P.
Tussenvoegsels: 
de
Achternaam: 
Vries
Straat: 
Rabenhauptstraat
Plaats: 
Groningen
Telefoonnummer: 
0646061339
Mobiel nummer: 
0646061339
Website: 
Bmiddl.nl

Wanneer je gaat scheiden of uit elkaar gaat moet je ineens een heleboel belangrijke beslissingen maken, terwijl je door een emotioneel verwerkingsproces heengaat. Het is fijn om dan persoonlijke begeleiding te ontvangen, zodat je goede keuzes maakt voor nu en de toekomst.

Onze mediators bieden jou en je partner zowel zakelijke als emotionele begeleiding. Ons team bestaat uit gekwalificeerde mediators met diverse achtergronden, op financieel, juridisch of pedagogisch vlak. Op deze manier is er altijd wel iemand die antwoord kan geven vanuit zijn of haar expertise. Vind een mediator bij je in de buurt, neem contact op en kijk of er een klik is.

Ik ben 48, heb rechten gestudeerd In Groningen en heb jarenlang als jurist gewerkt in diverse adviesfuncties voor bedrijven en gemeenten. Inmiddels ben ik al jaren werkzaam als mediator en sinds een jaar ook als coach. Als coach ondersteun ik onder andere bezinningsreizen naar Jordaniƫ, waar we wandelen in de prachtige woestijn van de Wadi Rum. Samen met mijn dochter van zestien en poes Ginger woon ik in de binnenstad van Groningen.

Wat maakt mij anders dan anderen?

Ik zou mezelf omschrijven als empathisch, betrokken, deskundig en ik beschik over een ruime ervaring als echtscheidingsmediator. Mensen zijn meestal heel goed in staat zelf de oplossing te bedenken. Ik help je waar dat even niet meer lukt. Door naar je te luisteren, je erkenning te geven, maar ook daadkrachtig te zijn en aan te sporen tot actie.