Linda van der Werf

Voorletters: 
Linda
Tussenvoegsels: 
van der
Achternaam: 
Werf
Straat: 
Zwarteweg
Plaats: 
Nieuw Amsterdam
Mobiel nummer: 
0611200331
Website: 
www.praktijkbloomm.nl

Linda studeerde Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan Het Windesheim College te Zwolle en vulde deze studie aan met diverse trainingen en opleidingen. Waaronder: Gordon Methode, Transactionele Analyse, Oplossingsgericht werken, Kids Skills, KIES-coach, cursus Klinische Psychologie, Sociaal Juridische Hulpverlening, Opleiding tot Familiemediator en de opleiding tot Integratief relatietherapeut.

In de afgelopen jaren heeft Linda van der Werf haarzelf ontwikkeld tot een bekwame mediator en Integratief Psychosociaal Therapeut. Sinds 2007 is ze werkzaam als mediator en is Linda heeft ze veel mediations verricht tussen daders en slachtoffers, binnen onderwijsinstellingen en met betrekking tot Familiemediation. Daarnaast heeft Linda veel ervaring binnen de jeugdhulpverlening, zowel in vrijwillig kader als binnen gedwongen kader.

Linda van der Werf heeft het werken met gezinnen en kinderen/jeugdigen gecombineerd met het mediaten en is inmiddels een bekwame registermediator bij het MfN, met als specialisatie Familiemediation. Tevens is ze aangesloten bij De Raad voor Rechtsbijstand.

Familiemediation en Integratieve Psychosociale Therapie is een passende combinatie waarbij haar uitgangspunt: Vanuit kracht richting oplossing" goed tot uiting komt.

Om haar kwaliteit te waarborgen maakt ze gebruik van intervisie, supervisie en nascholing en is ze aangesloten bij de beroepsvereniging NFG, De Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg, het VIV, de RBNG en bij het MfN als registermediator met aantekening Familiemediator.

Graag ontmoet ze jullie bij Gezinspraktijk Bloomm gevestigd in Emmen/ Nieuw Amsterdam.