Lonneke Veldman

Voorletters: 
L.C.
Achternaam: 
Veldman
Straat: 
Polderkade
Plaats: 
Oss
Telefoonnummer: 
0646001633
Mobiel nummer: 
0646001633
Website: 
www.force-diensten.nl

De medewerkers van Force Maatschappelijk Dienstenbureau zijn ervaren NMI mediators. Zij weten wat nodig is om een mediation tot een goed einde te begeleiden.
zelf ben ik van 1997 en 2011 ben ik veertien jaar werkzaam geweest bij Bureau Jeugdzorg als gezinsvoogd. Verder heb ik gewerkt als onderzoeker bij het Advies en Meldpunt Kindermishandeling en in de Crisisdienst va BJZ. Heb vanuit deze functies veel ervaring met geweld, misbruik, verslaving, en psychologische en/of psychiatrische problematiek. Daarvoor ben ik werkzaam geweest in de dak- en thuislozen opvang en ik heb ervaring als freelance raadsonderzoeker voor de Raad voor de Kinderbescherming. Ik heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd op diverse vakgebieden en ben breed georiƫnteerd in de hulpverlening. Ik heb de opleiding mediator gevolgd en ben ik geregistreerd mediator bij het NMI. Mijn specialisatie is echtscheidingmediation en het samenstellen van ouderschapsplannen waarbij het welzijn van de kinderen voorop staat. Naast het ouderschapsplan heb ik me gespecialiseerd in de financiƫle afwikkeling van de echtscheiding.
Daarnaast hou ik mij ook bezig met arbeidmediation door mijn jarenlange ervaring in een staffunctie en als lid van de OR, weet ik vaak wat er speelt op arbeidsrechtelijk gebied.