Madeleine M. Niepoth

Voorletters: 
M.M.
Achternaam: 
Niepoth
Straat: 
Houtduifstraat
Plaats: 
Alkmaar
Mobiel nummer: 
06-44 076 187
Website: 
www.mediation-concept.nl

PROFIEL: GELIJK HEBBEN of GELUKKIG ZIJN?

Mediation Concept = Madeleine Niepoth (1963).
Ik ben werkzaam als NMI/MfN Registermediator en gespecialiseerd Arbeids- en Familiemediator. Naast mijn werk als mediator en trainer Mediationvaardigheden bij een erkend mediation opleidingsinstituut, ben ik gediplomeerd (loopbaan)coach en re-integratieprofessional.

Doortastend, vertrouwelijkheid, veiligheid, empathie, (organisatie)sensitiviteit, integriteit en transparantie. Dit zijn enkele van mijn kernwaarden die ik meeneem in mijn werk. Vanuit mijn begeleidende en stimulerende rol krijgen partijen snel inzicht in elkaars beleving en beweegredenen. Dit is belangrijk en noodzakelijk omdat het de opstap is naar een opbouwend en open gesprek. Er kan dan gesproken worden over de wederzijdse belangen op een toekomstgerichte manier. Als de belangen helder zijn, kunnen partijen onderhandelen over oplossingen en vervolgens afspraken maken die door hen beiden gedragen worden en die in het belang zijn van henzelf en hun directe omgeving.

Indien u dat wenst, kunt u gebruik maken van een gratis en vrijblijvend informatiegesprek van een half uur.
Voor het eerste mediationgesprek geldt een instaptarief. Hierna geldt een vast uurtarief.
Hebt u vooraf al vragen of wenst u een offerte, neem contact met mij op via: 06-44 076 187 of mail: info@mediation-concept.nl

Arbeid: ontslag, exit, re-integratie, verzuim, reorganisatie, samenwerking, arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap.

Familie: echtscheiding, ouderschapsplan, alimentatie, gezin, relationele conflict, familieconflict, nalatenschap, familiebedrijven.

Zakelijk: familiebedrijven, profit en non-profit, re-integratie, sociale zekerheid en overheid, onderwijs, consumenten, patiƫnten (zorg en welzijn), verenigingen, medezeggenschap.