Marco Doeser

Voorletters: 
M.
Achternaam: 
Doeser
Plaats: 
Harmelen
Telefoonnummer: 
0622409057
Mobiel nummer: 
0622409057
Website: 
www.marcodoeser.nl

Ik ben Marco Doeser, als communicatieadviseur al zo´n 25 jaar een goede bekende aan de managementtafels van vele kleine en grote organisaties. Van CZ tot NS en van Seat tot Kinderopvang Nederland.

Het is de kunst om jezelf te blijven vernieuwen. Hoe mooi is het dan, dat je jezelf in 2015, na een pittige kwalificatie, registermediator mag noemen.
Je zou ook kunnen zeggen dat het een logische ontwikkeling is. Communicatie speelt immers in elke relatie, zakelijk en privé, een cruciale rol als je wilt leren omgaan met conflicten en ruimte wilt scheppen voor oplossingen.
Ik prijs me gelukkig met het feit dat enige senioriteit hierbij geen overbodige luxe is. Sterker nog, je kunt eigenlijk niet zonder.

Donald Mac Gillavry zei ooit: ´´Hoe groter de kloof, hoe mooier de brug.´´ Het koesteren, benutten en overbruggen van verschillen, daar haal ik mijn inspiratie uit. Door te luisteren, te reflecteren, vragen te stellen - of door gewoon de juiste dingen te doen - geef ik richting aan communicatie in tijden van verandering en groei van mensen én organisaties.

Marco Doeser