Margreet Bolwijn

www.demediationfactor.nl
Voorletters: 
M
Achternaam: 
Bolwijn
Straat: 
Damsport
Plaats: 
Groningen
Mobiel nummer: 
06-24248175
Website: 
www.demediationfactor.nl

Mediator bij scheiding

Zoekt u een mediator bij uw scheiding? Als mediator regel en begeleid ik uw hele scheiding. Daarbij ben ik onpartijdig en draag er zorg voor dat het belang van u beide even goed aan bod komt. U wordt goed voorgelicht over alles wat er geregeld moet worden en samen doorlopen we alle zaken waar afspraken over moeten worden gemaakt. In uw eigen tempo. Zorgvuldigheid en maatwerk staan altijd voorop.

Bemiddelaar bij conflict
Als bemiddelaar bij uw conflict help ik voorkomen dat het conflict zo uit de hand loopt dat u in een (juridisch) gevecht belandt. Ik ga als onpartijdige mediator samen met u om de tafel om te bespreken wat er aan de hand is en welke oplossingen er mogelijk zijn. Bemiddeling of mediation kan bijvoorbeeld plaatsvinden bij een samenwerkingsprobleem of conflict op het werk, in een maatschap of in de familiesfeer.

Training & Advies
Margreet Bolwijn verzorgt trainingen op maat in het omgaan met samenwerkings problemen en arbeidsconflicten voor HR, leidinggevenden en medewerkers. Afhankelijk van de wens van de deelnemers, kan de nadruk liggen op theoretische kennis, het aanleren van specifieke gespreksvaardigheden of een combinatie hiervan. Weet u niet hoe het verder moet met een conflict of samenwerkingsprobleem? Neem voor de mogelijkheden vooral contact met mij op.