A- Mediate Mediator Services

Fullservice mediationkantoor, met aantrekkelijke trajectprijzen!
Voorletters: 
J.D.
Achternaam: 
Voogel- van de Kuinder
Straat: 
Vijlenerberg
Plaats: 
Amersfoort
Telefoonnummer: 
033 475 3030
Website: 
www.amediate.nl

Welkom bij A-Mediate!

Wij streven naar optimale fullservice dienstverlening, door op Integrale wijze Samen voortdurend gericht te zijn op Ontzorging.

Integraal: omdat alles verbonden is en er voortdurend sprake is van ketenreacties "oorzaak en gevolg".
Samen: Wij zijn samen het multitool, waardoor jij optimale specialistische ondersteuning kunt genieten.
Ontzorging: Wij zorgen dat jij je volledig kunt richten op de beste oplossing, wat je daarvoor nodig hebt, verzorgen wij!

Dat doen wij professioneel met behulp van MfN registermediators die allen ook zijn ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand, zodat je wanneer je hiervoor in aanmerking komt, een te gemoed koming in de kosten kunt aanvragen of een vergoeding van je rechtsbijstand- of verzuimverzekering. Én met behulp van ons uitgebreide specialistische netwerk. Gebruik maken van ons netwerk staat overigens vrij, je bent het niet verplicht, het is er als je dit wenst. En wil je gebruik maken van ons netwerk, maar geen mediationtraject starten, dan kan dat ook!

Als dochter van gescheiden ondernemers heb ik ervaren hoe belangrijk het is, dat de juiste begeleiding wordt geboden en dat ieder vraagstuk weer een andere expertise vraagt. Maar al te vaak zien we dat er te veel wordt afgeweken van het principe "schoenmaker houd je bij je leest". Een accountant of adviseur die zich opwerpt om te bemiddelen bij een geschil? We kopen toch ook geen kaas bij de vishandel?

Wat we wel doen is een lekker broodje vis kopen. De vishandel koopt vers in bij de bakker en u geniet van twee goede verse producten. Zo werkt het bij ons ook. Onze specialisten werken waar nodig of gewenst samen. Je hoeft niet de hele winkelstraat door, een adres is voldoende. Want een conflcitsituatie is al belastend genoeg!

Meld je situatie bij ons en wij zullen direct starten met het oppakken van de begeleiding.