Mironi Mediation & Coaching

Voorletters: 
F.B.
Achternaam: 
Antonis
Straat: 
Dudokstraat
Plaats: 
Amersfoort
Telefoonnummer: 
06 - 10 87 86 68
Mobiel nummer: 
06 - 10 87 86 68
Website: 
www.mironi.nl

Bureau voor Mediation & Coaching Amersfoort

Ieder mens ziet zich geplaatst voor vraagstukken op het gebied van werken en samenleven. Als deze vraagstukken complex worden, vervaagt het zicht op passende oplossingen wel eens. In zo’n situatie kan objectieve steun van buiten helpen dat zicht aan te scherpen.

In mijn mediation- en coachpraktijk benader ik de vraagstukken altijd vanuit de visie dat jij de beste beslissingen neemt vanuit je vertrouwen in eigen kunnen en jouw geloof in je eigen principes. Of dat nu gaat om het hervinden ervan, of om het handhaven ervan.

Ik noem dat “recht aan mensen doen”, waarbij ik aansluit bij zowel jouw vragen rondom persoonlijke ontwikkeling (coaching) als in situaties waar een conflict dreigt of zo goed mogelijk moet worden afgerond (mediation bij echtscheiding, omgang en ouderschapsplan).

Mediation in geval van echtscheiding

De wijze waarop ik mijn rol als mediator vervul is er voor te zorgen dat de afspraken die je wilt maken in het belang zijn van jou en jullie kinderen. Je krijgt na de scheiding namelijk een andere rol. Die van ex-partner en ouder. Overleg en samenwerking tussen jullie beiden als ouders is een must om jullie kinderen op zo goed mogelijke wijze te begeleiden tot volwassenen.

Mediation in geval van arbeidsconflict

De beste resultaten kunnen worden behaald als je zo snel mogelijk met elkaar in gesprek gaat. Onder begeleiding van mij als mediator gaan jullie samen in gesprek om te zien welke oplossing jullie het best past. Dit kan leiden tot een snelle oplossing, minder ziekteverzuim en beperking van stress.

Je bent van harte uitgenodigd om eens vrijblijvend met mij te komen praten in bijvoorbeeld situaties als:
•Echtscheiding (mediation gericht op een zorgvuldig proces van uit elkaar gaan).
•Omgangsregeling (mediation gericht op de belangen van uw kind(eren).
•Ouderschapsplan (opstellen van uw rechten en plichten jegens uw kind(eren) van u als gescheiden ouder).
•Arbeidsconflict, het bespreken van de situatie en samen zoeken naar een passende oplossing.
•Persoonlijke ontwikkeling (coaching).

Op grond van deze kennismaking kan je gemakkelijk vaststellen of mijn visie en werkwijze ook in jouw situatie van toevoegende waarde is.