Paul van der Wal

Famile en Rechtbank mediator, als HighTrust bij de Raad voor Rechtsbijstand
Voorletters: 
RP
Tussenvoegsels: 
van der
Achternaam: 
Wal
Straat: 
Meeuwelaan
Plaats: 
St Maartensdijk
Telefoonnummer: 
0166667052
Mobiel nummer: 
0655758442
Website: 
www.associated-mediation.nl

Ik ben uw Mediator in de regio’s Bergen op zoom, Tholen, Steenbergen, Woensdrecht en Reimerswaal. Als MFN Register-mediator® en geaccrediteerd familie-mediator ben ik gespecialiseerd in het begeiden van echtscheiding en van samenlevingsovereenkomsten,. Ee helpen u bij het opstellen van uw ouderschapsplan en indien nodig kan ik voor u berekenen waar de (kinder)alimentatie op uit zou komen.

Wat kan ik, in geval van een scheiding, voor u doen?
Als uw scheidingsmediator ga ik voor u duidelijkheid scheppen over de situatie met betrekking tot uw eigen huis en alle andere financiële consequentie die een scheiding met zich mee brengen ook als er spraken is van huwelijksvoorwaarden. Kortom wij willen u graag u ontzorgen en helpen bij dit emotionele proces om toch op een goede duurzame wijze uit elkaar te gaan.
U kunt bij mij terecht voor mediation, coaching en advies of herstel bemiddeling!

In principe komen wij naar u toe en willen wij in geval van een scheiding met zowel een manlijke en vrouwlijke mediator komen. Dat praat vaak wat makelijker en is efficienter.

Als HighTruste mediators verbonden aan de Raad voor Rechtsbijstand kunnen wij, indien van toepassing, direct gesubsidieerde mediation verzorgen. Het is vaker van toepassing dan u wellicht denkt!