Peter Vossen

Voorletters: 
P.J.M.
Achternaam: 
Vossen
Straat: 
Hazelaarhof
Plaats: 
Dieren
Telefoonnummer: 
0683533644
Mobiel nummer: 
0683533644
Website: 
www.vossenmediation-advies.nl

Ik ben geboren in 1950 te Nijmegen en als zelfstandig NMI Gecertificeerd Mediator en bedrijfsadviseur, gevestigd te Dieren.

In 1976 studeerde ik af als jurist aan de Universiteit Nijmegen (privaatrecht). Vervolgens ben ik bijna 35 jaar werkzaam geweest bij een van de grootste financiƫle instellingen van Nederland, de ING, in diverse commerciƫle en leidinggevende functies. Als bankier kwam ik in aanraking met vele dagelijkse problemen van ondernemers en particulieren. Hierbij werd ik regelmatig geconfronteerd met allerlei soorten conflicten die door goede communicatie moesten worden opgelost of beter nog hadden kunnen worden voorkomen.

Sinds september 2010 ben ik als zelfstandig NMI Gecertificeerd Mediator gevestigd. Hiermee voldoe ik aan de strengst geldende eisen die aan mediators worden gesteld. Van de ruim 4000 bij het NMI geregistreerde mediators zijn er ca. 800 gecertificeerd.

Ik richt mij als mediator op bemiddeling bij zakelijke en bij particuliere conflicten.

Als vrijwilliger ben ik verbonden aan de buurtbemiddeling voor de gemeentes Doesburg, Rheden en Rozendaal.

Hiernaast stel ik mij, gezien mijn jarenlange ervaring als bankier, beschikbaar als bedrijfsadviseur voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf en voor vrije beroepsbeoefenaren.