Rian Bekkers

Voorletters: 
R
Achternaam: 
Bekkers
Straat: 
Valkenburgseweg
Plaats: 
Nijmegen
Telefoonnummer: 
0640763242
Mobiel nummer: 
0640763242
Website: 
www.mediatorscollectief.nl

Ouder, je blijft het voor altijd. Familie heb je voor het leven.

Ouderschap na (echt) scheiding betekent niet meer of minder ouder zijn. Het betekent wel ouders zijn die de uitoefening van de opvoedingstaak anders moeten organiseren.

Als NMI registermediator met accreditatie familiemediation begeleid ik ouders die gaan scheiden bij de ouderschapreorganisatie. Ik help bij het zoeken naar gezamenlijke oplossingen. Want ouder, je blijft het voor altijd.

Bij echtscheidingsmeditation ondersteun ik ook de formele afwikkeling van de scheiding, zoals de alimentatieberekening. Zo werken we samen toe naar een goed en door de beide partners gedragen echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan.

Daarnaast richt ik me op ook op familiemediation. Het doel van familiemediation is het oplossen van een specifiek afgebakend conflict op gezins- en familieniveau, zoals nalatenschappen, oud zeer, familieruzies, zorg voor en omgang met hulpbehoevende familieleden. Want familie heb je voor het leven.

Ik ben geboren in 1960 en kom uit een groot gezin van 8 kinderen. Ik heb een man en twee zonen en woon in Nijmegen. Naast mijn rol als mediator ben ik al jarenlang werkzaam als maatschappelijk werkende voor gezinnen met kinderen.