Bas Delleman

Voorletters: 
B.W.
Achternaam: 
Delleman
Straat: 
Leo van der Weijdenstraat
Plaats: 
Veghel
Telefoonnummer: 
0413-321755
Website: 
www.basculegroep.nl

Bas Delleman heeft sinds 1997 ruimschoots ervaring als register mediator en conflictprofessional en 27 jaar als trainer en organisatieadviseur. Daarvoor was hij werkzaam binnen de Nederlandse politie. Hij is oprichter en directeur van BasculeGroep BV en in 2014 verkozen tot de top drie ‘Mediator van het jaar’.

Bas studeerde bestuurskunde en sociale wetenschappen. Daarnaast volgde hij een masteropleiding Conflictmanagement en een masterleergang Generatief Leiderschap. Zijn opleiding tot MfN register-mediator rondde hij af in 1999 en volgde daarna nog verschillende specialisatieopleidingen op gebied van mediation en conflicthantering.

Als conflictprofessional en organisatieadviseur werkte hij onder meer in het betaald voetbal, bij adviesbureaus, bij woningcorporaties en voor organisaties in zorg, welzijn en binnen de overheid gericht op vernieuwing en verbetering van samenwerking, leiderschap en de ontwikkeling van een constructieve conflictcultuur.

Expertises en de kracht van verschillen
Zijn interesse heeft conflict, leiderschap, samenwerking en de samenhang daartussen. Bas ziet conflict als een (zelf)sturingsvraagstuk, dat de mogelijk biedt de geweldige kracht van verschillen te (h)erkennen en benutten. Zijn drive is om zijn kennis en ervaring in te zetten ter ondersteuning van anderen, bij hun ‘zoektocht’ conflicten te transformeren in een dialoog over verschillen. Bas heeft als mediator veel ervaring in arbeidsconflicten, zakelijke-, buren- en organisatieconflicten en conflicten op gebied van sociale en fiscale regelgeving en binnen familie en echtscheiding.

Organisaties maken gebruik van Bas zijn expertise als het gaat om:

Bemiddeling en mediation bij conflicten tussen individuen, overheid, bedrijven en in teams.
Vastgelopen samenwerking in organisaties, teams en tussen individuen, en er de behoefte is die te vernieuwen en te verbeteren.
Ontwikkeling en implementatie van een constructieve conflictcultuur, ter ondersteuning van verandering en innovatie waarin de verschillen tussen mensen een cruciale succesfactor is.
Ontwikkeling en implementatie van conflictreguleringssystemen
Bas Delleman is MfN (voorheen NMI) register mediator, ADR Full Certified mediator, rechtbankmediator en conflictprofessional in Veghel, Assen en Etten Leur, maar werkt ook op locatie indien dit gewenst is.