Bouw Mediation René Verlaan

Mediator Verlaan midden in de bouwrealiteit vanaf 1988
Voorletters: 
René C.J.
Achternaam: 
Verlaan
Straat: 
De Kazematten
Plaats: 
Amersfoort
Telefoonnummer: 
033-4563195
Mobiel nummer: 
06-10663212
Website: 
www.bban.nl

Ing. René C.J. Verlaan, geboren 1963 te Amsterdam en als HTS-bouwkundige afgestudeerd in 1986 te Utrecht, ben ik in de hoofdaannemerij terecht gekomen. Velerlei functies gehad bij een zestal bouwbedrijven door heel Nederland, maar met als rode draad het bouwkundige (hoofd)inkoopvak, met aanvullende cursussen bij NEVI/BOB/ISW/FPNP/MTi tot en met 2009.

Tussentijds had ik in 2000 mijn eigen bedrijf opgericht, Bouw Begeleiding Amersfoort Noord (BBAN), omdat ik vanuit de hoofdaannemerij zag dat er aan de “andere” kant van de tafel veel te besparen viel…..Zo ben ik ook terecht gekomen bij een verbouwing in 2004 de hoofdentree van een advocatenkantoor te Amersfoort, die mij tijdens dit verbouwproces vroegen om te helpen met een “bouwkundig” faillissement en ook de daarmee gepaard gaande debiteuren te benaderen. Daarna werd ik steeds vaker gevraagd voor dit type werk en ook te bemiddeling bij zakelijke conflicten met een bouwkundig tintje.

Naast de drive om toch zelfstandig te gaan in 2007 met daarbij enkele wijze privélevenslessen in het afgelopen decennium en dit het mooie / boeiende vak van conflicthantering in deze brede zin heeft, naast mijn vak als ervaren bouw & inkoopmanager, geleid tot Bouw Mediation René Verlaan (BMRV) als onderdeel van Bouw Begeleiding Amersfoort Noord.