Corrien Roche

Corrien Roche
Voorletters: 
Corrien
Achternaam: 
Roche
Straat: 
Postbus 7
Plaats: 
Oirschot
Telefoonnummer: 
0499219011
Website: 
www.rochescheidingsdeskundigen.nl

Het mooie van mijn vak is dat ik al mijn creativiteit, kennis en kunde mag inzetten die mijn klanten nodig hebben om ‘samen’ tot de meest optimale oplossingen te komen. Waardoor ieder straks zijn eigen weg kan inslaan, maar met een positieve kijk op de toekomst.

Ik ben als MfN-mediator actief op het gebied van echtscheidingen, zowel voor de particulier als de ondernemer. Door mijn financiële achtergrond als gecertificeerd financieel echtscheidingsadviseur en gecertificeerd financieel planner, kunt u op financiële en fiscale deskundigheid rekenen. We zetten daarbij altijd een stap extra. Zo kijken we bijvoorbeeld ook naar de financiële gevolgen als één van de partners na de echtscheiding overlijdt. Of wat uw besteedbaar inkomen bedraagt na uw scheiding. En we controleren ook altijd of dat wat u beiden afspreekt ook financieel en fiscaal haalbaar is. Niets vervelender tenslotte dan vastgelegde afspraken in een convenant die achteraf niet gerealiseerd kunnen worden.

Voor de kinderen hebben we een waardevolle samenwerking met een pedagoge. Zo betrekken we ook de kinderen bij het echtscheidingsproces. Het is heel belangrijk dat ook zij een positie in het proces krijgen en ervaren dat er ook naar hun wensen en behoeften wordt geluisterd. Als u tijdens en na uw scheiding alles zo goed mogelijk voor uw kinderen regelt, kunnen ze later terugkijken op een veilige, fijne jeugd.