Dick Veldink

Dick Veldink
Voorletters: 
D.
Achternaam: 
Veldink
Straat: 
Stationsweg
Plaats: 
Meppel
Telefoonnummer: 
0522-292950
Website: 
www.veldink-partners.nl

Mr D. (Dick) Veldink (1953) is fulltime mediator in Meppel, Zwolle en Heerenveen, zijn werkgebied is eigenlijk het hele gebied van de vijf noordelijke provincies, hij is rechtbankmediator voor de gerechten in Assen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle-Lelystad en Zutphen.
Zijn achtergrond is notarieel jurist.
Dick heeft inmiddels ruime ervaring als mediator, vooral in familierecht zoals scheidingen, alimentatie, nalatenschappen, maar ook in ondernemingen, zoals overdracht of beƫindiging, problemen in familiebedrijven, werkgever/werknemer-problemen, verder in burenconflicten, bestuursrechtelijke zaken zoals bouwvergunning, bestemmingsplannen, handhaving, woz-zaken, uwv- en belastingzaken etc etc.
Zijn stelling is: geef mij 2 partijen en een goed conflict dan komt het altijd goed!
Dick was van begin 1992 tot eind 2005 notaris, hij geeft daarom ook juridische adviezen op de notarieel aanverwante gebieden en kan ook de nodige concept-akten opmaken. Dat gaat vooral om onroerend goed, erfrecht, huwelijk en samenwoning, vennootschappen, inclusief de daarbij horende fiscale zaken.
Hij is verder specialist als online mediator en agrarisch mediator.
En hij werkt samen met andere specialisten, waaronder een notaris en een fiscalist en een NIP-erkend psycholoog, die ook mediator is.