Eichhorn Mediation & Conflictcoaching

Isabelle Eichhorn
Voorletters: 
I.A.N.
Achternaam: 
Eichhorn
Straat: 
Lijster
Plaats: 
Etten-Leur
Mobiel nummer: 
06 50 888 377
Website: 
www.eichhorn-mediation.nl

Een conflict is een uitdaging, een kans om te groeien. Grijpt u uw kans?

Empowerment
Het proces waarin wij de kracht in onszelf ontdekken en leren om vanuit onze eigen kracht bewust vorm te geven aan ons leven, om bewust en begripvol voor onszelf op te komen. Dit alles in harmonie en verbinding met de wereld om ons heen.

Over Isabelle Eichhorn:

Isabelle Eichhorn heeft een jarenlange carrière als jurist achter de rug. Zij heeft gewerkt bij de gemeente, de rechtbank, het gerechtshof en het Openbaar Ministerie. Omdat zij steeds meer merkte dat zij als jurist haar passie en kwaliteiten niet ten volle kon benutten, heeft zij zich ontwikkeld en omgeschoold tot NMI mediator en conflictcoach, relatiecoach en coach op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Sinds geruime tijd werkt zij met veel vreugde en passie als bemiddelaar en coach.

Haar passie is het begeleiden van mensen om de kracht in zichzelf te ontdekken en harmonie, vrede en vreugde te creëren in onszelf en in onze relaties. Sensitiviteit en helder analytisch vermogen zijn kwaliteiten van haar die zij daarbij goed kan gebruiken. Zonder oordeel voelt zij helder aan wat er werkelijk speelt en wat iemand werkelijk nodig heeft. Op eerlijke en begripvolle wijze zal zij de vinger op de zere plek leggen en de ander datgene aanreiken wat hij of zij nodig heeft om zelf tot inzicht en groei te komen.

Isabelle Eichhorn & haar bedrijf Eichhorn Mediation & Conflictcoaching:

Van nature zijn wij in harmonie zowel in onszelf als met onze omgeving. We voelen ons gelukkig en verbonden met de mensen om ons heen. We zijn in staat om in ons leven vanuit onze eigen kracht die keuzes te maken die goed zijn voor onszelf en anderen. Bovendien dragen we zelf de verantwoordelijk voor ons leven en geluk.

Wanneer wij uit balans zijn kunnen er conflicten ontstaan in onze persoonlijke en zakelijke relaties. We voelen dan stress en zijn de grip op ons leven kwijt; we zijn niet meer in staat om vanuit onze eigen kracht effectief en constructief te handelen.

Eichhorn Mediation & Conflictcoaching heeft tot doel u (en de ander) weer terug te leiden naar uw natuurlijke kracht en harmonie. Ik begeleid en ondersteun uw herstelproces. Het maakt niet uit op welk terrein uw conflict speelt.