Hans van Son

Voorletters: 
J P M
Tussenvoegsels: 
van
Achternaam: 
Son
Straat: 
A Hofmanweg
Plaats: 
Haarlem
Telefoonnummer: 
06-21236301
Website: 
www.scheidingsmakelaar.nl

Graag wil ik me aan u voorstellen.
Ik ben Hans van Son De ScheidingsMakelaar voor de IJmond en Haarlem.
Na 18 jaar bij een bank te hebben gewerkt, ben ik 10 jaar bij een adviesgroep als financieel adviseur bezig geweest en ook enige tijd als uitvaartleider. Nu ben ik ruim 4 jaar bezig als ScheidingsMakelaar. Het lijkt heel divers, maar eigenlijk is het allemaal hetzelfde ssort werk. Ik informeer mensen over de mogelijkheden die er zijn en welke het beste bij hen past. Uiteindelijk moet ieder voor zich de juiste beslissing zelf nemen.
Ik begeleid mensen bij het beëindigen van de relatie. Zowel getrouwde stellen, mensen die samenwonen of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Er komt nogal wat om de hoek kijken. Je kunt het af met een half A4tje of je kunt een goede basis leggen voor de toekomst. Mijn insteek is om uitgebreid te gaan bespreken en samen te ontdekken wat de goede oplossing is. Dit vast te leggen en te verankeren naar de toekomst. Ik verzorg het hele proces, van het eerste gesprek tot en met de inschrijving in het gemeentelijk register. Ook de procedurele afhandeling richting advocaat en rechtbank wordt verzorgd en is inclusief. Alles tegen een vaste prijs, ongeacht het aantal gesprekken wat ervoor nodig is. Duidelijkheid en zekerheid, geen verrassingen achteraf. Dit bedrag is afhankelijk van de complexheid, wel of geen kinderen, huwelijkse voorwaarden, eigen bedrijf etc.
Toen ik in contact kwam met de landelijke organisatie De ScheidingsMakelaar viel alles op zijn plek. Er komt namelijk nogal wat kijken bij een scheiding; kinderen, huisvesting, verdelen van geld en pensioenen, verzekering, hypotheken en testament. In De ScheidingsMakelaar hebben beide partners één aanspreekpunt die alle te regelen onderwerpen in een logische volgorde zet.
De ScheidingsMakelaar is een landelijke franchiseorganisatie die voortdurend trainingen geeft. Onze kennis wordt blijvend geactualiseerd door specialisten als familierechtadvocaten, notarissen, mensen van het Nibud, specialisten in hypotheken of verzekeringen, noem maar op. Dat maakt ons heel allround. Het is een organisatie waar op evenwichtige en zorgvuldige wijze wordt omgegaan met scheidingen. Een organisatie waarin ik me voor honderd procent thuis voel omdat het belang van beide partijen wordt behartigd, vaak met de kinderen als vertrekpunt. Wanneer je als buffer de nodige zakelijke beslommeringen weg kunt nemen ontstaat bovendien de ruimte om de scheiding emotioneel te verwerken. De betrokkenen krijgen dus sneller de kans hun leven opnieuw in te richten. Een scheiding is óók een nieuw begin namelijk.
Als meerwaarde van zijn dienstverlening zie ik dan ook de aandacht die De ScheidingsMakelaar besteedt aan een opstapje voor een nieuwe toekomst van de betrokkenen: De juridische afwikkeling is een onderdeel van onze dienstverlening. Tijdens de gesprekken zie ik vooral twee mensen die hun leven opnieuw vorm moeten geven. De ScheidingsMakelaar heeft een aantal pilots lopen, waarmee mensen redelijk snel (tijdelijke) woonruimte kunnen vinden, of leren verder te gaan, Single na samen. Maar ook met meer voor de hand liggende zaken als een passende hypotheek en nieuwe verzekeringen kunnen mensen redelijk snel weer een solide start maken. Er wordt veel aandacht besteed aan de begeleiding van de kinderen of de partners zelf, immers de een weet het al heel lang en de ander krijgt het net te horen.
In Nederland zijn nu zo'n 40 scheidingsMakelaars actief. Hans van Son is het aanspreekpunt in de IJmond en Haarlem e.o..
Bel voor meer informatie of een gratis adviesgesprek: 06-21236301,
mail son@scheidingsmakelaar.nl.
Of bezoek de website: www.scheidingsmakelaar.nl.