Pauline Willems

Voorletters: 
P.P.H.
Achternaam: 
Willems
Straat: 
Harnas
Plaats: 
Oss
Telefoonnummer: 
0412-785655
Mobiel nummer: 
06-46723512
Website: 
www.pwpraktijk.nl

PWpraktijk, Personeelswerk & Mediation bemiddelt bij zakelijke spanningen en in arbeidsconflicten. Ons doel: de strijdende partijen bij elkaar brengen, ervoor zorgen dat relevante argumenten ter sprake komen en op basis daarvan het onderhandelingsproces begeleiden. Daarbij stellen we ons neutraal op. We nemen geen beslissingen, maar richten ons actief op het vinden van een oplossing die voor iedereen aanvaardbaar is. Uiteraard zonder dat de relatie onnodige schade oploopt.

Professionele opstelling

Wilt u een advocaat of adviseur in de mediation betrekken? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Vaak leidt het zelfs tot een snelle, passende oplossing. Afhankelijk van de complexiteit van het conflict, bereiken we doorgaans binnen vier sessies van twee├źnhalf uur een onderhandelingsresultaat waarin alle partijen zich kunnen vinden. Daarna is er aandacht voor de verankering van de gemaakte afspraken in
een vaststellingsovereenkomst. Uiteraard kunt u rekenen op een integere en professionele opstelling tijdens het gehele traject.