Wendy Beers MfN & ADR Register Mediator

Voorletters: 
W
Achternaam: 
Beers
Straat: 
Zilverparkkade
Plaats: 
Lelystad
Mobiel nummer: 
06- 10 78 37 99
Website: 
www.wb-mediation.nl

WB Mediation is gevestigd in Lelystad en verricht mediationzaken voor particulieren, Rechtbank Midden-Nederland en het Juridisch Loket.

Vanuit mijn bedrijf WB Mediation ben ik werkzaam als register-mediator (MfN & ADR). Ik ben gespecialiseerd in familiezaken. Zoals (echt)scheiding, alimentatie berekening, herberekeningen, omgangsregelingen en begeleiding bij het maken van een ouderschapsplan.

Bij een echtscheiding is het verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. Echter, dit plan is meer dan alleen een verplicht stuk. Hierin worden namelijk afspraken vastgelegd rondom het blijvende ouderschap. Ex-partners bestaan, ex-ouders niet!
Het is erg belangrijk dat het ouderschapsplan aansluit bij uw gezinssituatie, zowel voor de ouders als voor de kinderen.

Naast mediation bied ik ook trainingen aan voor kind & ouders na de (echt)scheidingsituatie. In deze training leert het kind om te gaan met de scheiding en het uiten van de bijkomende emoties. Dit werkt preventief voor eventuele leer- en ontwikkelingsproblemen. De training wordt in 2015 volledig gesubsidieerd.

Naast (echt)scheiding kunnen mensen ook voor andere conflicten terecht bij WB Mediation zoals arbeidsconflicten en buren conflicten.

Mediation is een vorm van bemiddeling in conflicten, waarbij een neutrale bemiddelingsdeskundige de communicatie en onderhandelingen tussen beide partijen begeleidt. Het doel hiervan is om gezamenlijk tot een akkoord te komen.

Voor meer informatie, neem gerust contact op : info@wb-mediation.nl
of kijk of de website: www.wb-mediation.nl
of bel naar: 06- 10 78 37 99