Zorgzaam Scheiden

Zorgzaam Scheiden
Voorletters: 
J
Achternaam: 
Otter
Telefoonnummer: 
085 130 18 11
Website: 
www.zorgzaamscheiden.nl

De beslissing om te gaan scheiden brengt vaak veel emoties met zich mee en tegelijk ook heel veel vragen.
Vragen over hoe jullie het met de kinderen moeten regelen. Wat er met het huis moet gebeuren. En hoe jullie financiële toekomst er apart van elkaar uit zal zien. Gelukkig staan jullie niet alleen tegenover deze vragen. Wij begeleiden jullie tijdens het hele proces van de scheiding en komen samen met jullie tot oplossingen. Oplossingen waar jullie beide achterstaan. En natuurlijk welke ook uitvoerbaar zijn voor het hele gezin.

AANDACHT VOOR DE KINDEREN
Vaak hoor je dat een scheiding gemiddeld 4 tot 9 maanden duurt. Bij ons niet. Wij plannen langere afspraken en kort op elkaar. Als je eenmaal de beslissing hebt genomen, wil je verder en weten waar je aan toe bent. Dit is niet alleen belangrijk voor de kinderen, het geeft iedereen rust. We zijn er voor iedereen. Stellen met kinderen waarbij extra aandacht nodig is, worden begeleid door onze scheidingsbemiddelaar/gezinstherapeut, gespecialiseerd in Autisme en ADHD. En daarnaast zullen wij de mensen met een laag inkomen een gratis scheiding aanbieden. We zijn er voor iedereen.

NEEM CONTACT OP
Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.

Bezoek onze website op www.zorgzaamscheiden.nl